Ook deze keer de controle goed en mag weer een half jaar wegblijven geprezen zij de Here

Lieve allemaal, kort nadat ik uit Israel was thuisgekomen moest ik weer voor controle naar het ziekenhuis. Ik mag weer opnieuw een half jaaar wegblijven waar ik de Here erg dankbaar voor ben!

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat ik de eerste chemokuur kreeg en er voor mij een pittige tijd aanbrak. Langs deze weg wil ik iedereen hartelijk bedanken voor al het meeleven in de vorm van de vele gebeden kaarten mailtje s en bezoekje s en alle hulp aan huis.

En als ik weer opnieuw voor een controle moet vind ik dat iedere keer weer opnieuw spannend, maar aangezien ik het best wel druk kan hebben op m’n werk en ik nog steeds thuis zo veel mogelijk m’n activiteiten probeer voort te zetten dacht ik daar niet elk moment aan. Op dit moment ben ik druk aan het oefenen om foto s te plaatsen via de mail en hopelijk gaat het ook op mijn blog lukken.

Bij deze stuur ik wat foto s mee uit die tijd als proef als dat lukt zou ik ook aan de hand van foto s het nodige over m’n reis naar Israël kunnen vertellen. Jan-Pieter heeft er alvast een Israël foto bijgezet.

Hartelijke groeten heel veel liefs de Here bevolen van Annet

Opwekking 44
Geprezen zij de Heer die eeuwig leeft. Die vol ontferming ieder troost en alle schuld vergeeft. Die heel het aards gebeuren vast in handen heeft.

Hem zij de Glorie, want Hij die overwon, zal nooit verlaten wat zijn hand begon, Halleluja!
Geprezen zij het Lam Dat de schuld der wereld op zich nam.

Verdreven is de schaduw van de nacht.
En wie Hem wilt aanvaarden word eens veilig thuisgebracht,
Voor hem geld ook dit wonder: alles is volbracht.

Hij doet ons dankbaar schouwen in het licht, dat uitstraalt van het kruis,
dat eens voor ons werd opgericht.
En voor ons oog verrijst een heerlijk vergezicht.

This entry was posted in Annet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ook deze keer de controle goed en mag weer een half jaar wegblijven geprezen zij de Here

 1. goed gelukt hoor de foto s
  fijn dat je weer helemaal goed door de controle bent gekomen , daat ben ik
  dankbaar voor .
  Annet veel sucses ook in je werk , en alle verdere bezigheden .
  het is fijn om goede berichten te horen!!
  groetjes lfs mm!!!!

 2. je bloq weer gelezen.
  Fijn dat alles weer goed is , met je controle’s, het is weer altijd spannend.
  niets is vanzelf sprekend.
  morgenavond weer de J.d.H avond.
  we hebben je gemist met je mooie fluitspel de afgelopen keer,
  we hopen weer op een goede opkomst van mensen ,en dat we de Heer groot mogen maken met onze liederen.om 6 uur zijn we bij je.om je op te halen.
  en ik zie ook weer uit naar Woensdag, gezellig. liefs Hanneke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.