Alweer een jaar volledig aan het werk: Geprezen zij de Heer

Het is al weer een tijdje geleden dat mn laatste blog uitkwam maar de laatste weken waren voor mij heel enerverend waardoor ik heel erg druk in mn hoofd was waardoor ik even te moe was in mn hoofd om weer een blog neer te zetten.

17 maart hoorde ik per telefoon van mn zwager Herman dat mn moeder was gevallen en een gebroken heup had opgelopen. Na een kort verblijf in het ZH waar ze meteen de volgende dag geopereerd werd is ze opgenomen in Clara Feyoena Heem, een verzorgingshuis in Hardenberg voor revalidatie. Hoelang ze daar nog moet blijven we weten het niet dat is ook een zaak van gebed 6 april ben ik een dagje bij haar geweest wat wel gezellig was we hebben s middags lekker buiten gewandeld. Berendien heeft me s morgens afgehaald van het station en s avonds weer terug gebracht 27 april ben ik ook bij haar geweest en heb ik vanaf het station Hardenberg de regiotaxi genomen. Een week later mocht ze weer naar huis nadat er in haar huis de nodige dingen zijn aangepast.

In de maand maart had ik het druk met de paasoptredends van de zaaijers en nog 2 koren die om assistentie hadden gevraagt van Hanneke en mij aangezien we jaren koorervaring hadden konden we zo zonder repetitie s alles meezingen nou dat had toch wel wat , in Haagwijk heb ik de huisdienst opgeluisterd met fluitspel.

Ook hadden we in onze gemeente 2 weken voor de Pasen de gebedsweek en was ik elke dag weer een uur in de gebedsruimte te vinden

En we keken uit naar de Israelreis die van 6 t/m 16 mei zal plaats gaan vinden met een groep uit onze gemeente en de gemeente Arnhem Doetinchem met elkaar 33 mensen.

Inmiddels zijn we weer terug en hebben geweldige ervaringen opgedaan als ik nu de bijbel lees dan doe ik dat met een hele andere kijk op de dingen.

We zijn op heel wat plaatsen geweest waar Jezus heefd gelopen met zijn dicipelen in Jeruzalem in Tiberias bij het meer van Galilea De berg der zaligsprekingen De Karmel waar het hele gebeuren van Elia zich heefd afgespeeld behalve dit zijn we ook bij de Massada geweest met een kabelbaanlift naar boven verder veel gelopen en geklommen bij Jericho zijn we geweest we hebben gedreven in de dode zee er is heel veel verteld door de reisleider te veel om dat allemaal in mn hoofd op te slaan.

Binnenkort hoop ik wat uitgebreider over mijn ervaringen te vertellen als alles een beetje bezonken is.

Deze week moet ik ook weer naar het ziekenhuis voor een mammogram en een controle gebed hiervoor ik ga er gewoon vanuit dat de uitslag goed zal zijn maar iedere keer opnieuw vind ik het toch weer spannend.

Deze maand ben ik alweer een jaar volledig aan het werk dat is ook weer iets om dankbaar te wezen.

Hartelijke groeten heel veel liefs de Here bevolen Annet v.d.Meij

Lied 616 uit de Opwekking bundel:

Houd me dicht bij U laat me nooit meer gaan .
Voor u leg ik mijn leven neer
Verlangend naar Uw vriendschap Heer.
U alleen begrijpt wat ik nodig heb;
Uw liefde die mij warmte geeft,
Als u mij in uw armen neemt
Leid mij naar Uw hart breng mij terug naar U

U bent mijn doel U bent mijn hartsverlangen
U bent mijn doel houd mij heel dicht bij U

This entry was posted in Annet. Bookmark the permalink.

3 Responses to Alweer een jaar volledig aan het werk: Geprezen zij de Heer

 1. janny spaargaren says:

  Fijn Annet, je vanavond weer gezond en wel te ontmoeten. En vooral te horen dat je zo’n fijne reis hebt gehad. Tot volgende week!

 2. marion smit says:

  God is zo groot, oneindig groot, God is zo groot oneindig groot. (uit Opwekking)
  Zo is het Annet, wij kunnen alleen maar dankbaar zijn voor Zijn
  Zegeningen!
  Veel liefs,

  Marion Smit – v.d.Meij

 3. ik ben heel benieuwd naar je ervaringen van deze reis.
  geef het maar even rust in je hoofd .
  ik heb ook deze week ziekenhuis controles gehad ,
  ik blijf een grensgeval . hoef nog niet aan de medicatie of operatie.van een bijschildklier.die mijn nieren hart en botten aan kunnen tasten.
  en volgens de dokter is dit toch wel wonderlijk.ik ben een proefkonijn en wil het zo elk half jaar afkijken.nu al 3 jaar lang.
  door gebed vermag het veel toch??
  dus wij weten hoe dat kan.
  en hoe was jou onderzoek??
  nou sterkte!! tot horens !! liefs Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.