3e chemokuur goed doorstaan

Het kan niet op, ook de derde chemokuur ben ik goed doorgerold. Net als na de tweede chemo ben ik nu nog hyperactief, heb zin om nog even wat te doen.

Vanuit het ziekenhuis kreeg ik als antwoord op mijn vraag of ik eventueel in mn tuin mag werken? Dat dat gerust mag, maar wel voorzichtig bij het snoeien, daar weet ik wel wat op pullie met lange mouwen en handschoenen aan, dan ben ik beveiligd voor de rozenstruiken. Ik heb er zin in! maar.. rustig aan! Prof Nortier heeft ook gezegt dat ik er goed doorrolde, en  goed voor mezelf zorg.

Binnenkort ga ik weer in de MRI-scan. De oproep komt nog. 30 September krijg ik mijn laatste kuur en eind oktober krijg ik al de operatie, sneller dan verwacht! Nog voor mamma s verjaardag op 29 oktober. We zijn nu op de helft eerst maar even afwachten wat deze week brengt. De kater kan nog best wel op bezoek komen. Dan is het eerst even verplicht rusten en naar mn lichaam luisteren.

 Hartelijke groeten, heel veel liefs, Annet

This entry was posted in Annet. Bookmark the permalink.

5 Responses to 3e chemokuur goed doorstaan

 1. Joke Zomer says:

  Lieve Annet,

  Wat fijn dat de kuur weer voorbij is..
  Nu de werking, en bid of God het werk van deze medicatie mag zegenen..
  Lekker dat je gewoon energie voelen mag en zin hebt om te snoeien in je tuin..
  Enne wel echt voorzichtig aan he …. Goed gepanseerd … ; )
  Vertel je ons hier ook van je scan, best wel spannend om te zien wat de chemo doet binnen in..
  Ook een prettige bijkomstigheid dat je operatie in iedergeval niet op zich laat wachten en zo het lijkt eerder dan verwacht mag plaats vinden..
  Best wel hele ingrijpende gebeurtenissen in je ziekte proces en het verloop ervan
  Steeds opnieuw alles in Zijn handen leggende…

  Veel pezier in je tuin
  en luister vooral naar je lijf…

  Liefs en Gods nabijheid in alles
  je zus Joke

 2. mama says:

  Dag Annet ,zo ik ben weer thuis na een paardagen bij jou.Het is best wel een lange ritvooral al het zo regend als vanavond, maar dat heb ik er graag voor over hoor.
  ik ben ook blij voorje dat deze kuur ook weer klaar is.Al was de reaktie deze keer wel heftig als ik aan dinsdag middag denk , fijn dat het vandaag weer veel beter ging,àfgezien van een misverstand met die injectie, ook dat is weer in orde gekomen,de volgende keer zullen we beter opletten.Fijn dat Han er was,en ons erg bemoedigde, door voor en met ons te bidden!! Annet we gaan er weer voor he knuffel en liefs mama!+++++++++++++++++

 3. Herman Vis says:

  Hallo Annet, hier vanuit een zonnig Frankrijk laten we weten dat we aan je denken en voor je bidden!

  Fijn dat het zo goed met je gaat – geestelijk dan- want lichamelijk heb je het zwaar te verduren… je houdt de moed er goed in, dat is fijn om te horen. Je hebt jaren geïnvesteerd in je vertrouwen op je hemelse Vader, dat helpt je nu!

  Het ga je goed en rustig aan, die rozen doen het ook wel als ze iets minder gesnoeid zijn. Zijn ze misschien wat kleiner maar voor een positivo maakt dat niet uit. Die ziet in iedere bloem: schoonheid!

  Doeg, van alle visjes

 4. hanneke van der meij says:

  Lief en moedig Zusje,
  Eind van de middag belde je mij even.
  we kunnen gelukkig alles delen.
  dat heb je nodig ,even een babbeltje,alles even van je af praten.
  je doet het heel erg goed ! ik ben trots op je
  fijn dat je moeder weer goed thuis is gekomen.
  je mag blij zijn met je Moesje,ze verwend je even lekker ,en jullie zijn even bij elkaar.
  even de katerdagen op vullen.en even nader tot elkaar komen
  deze keer heb je geen lied op je bloq gezet dat ga ik nu even doen ik kreeg een mooi lied voor jou.
  veilig,veilig,veilig rustend in uw armen , Heer

  O,hart vol zorg wat drukt je neer?
  is het de last die je opneemt telkens weer?
  Geef Hem je lasten, want Hij is trouw.
  Jezus zelf ,Hij zorgt voor jou.
  Jezus zelf, Hij zorgt voor jou.
  Er is geen last te zwaar,die Hij niet dragen zou.
  Geef Hem je zorgen, want Hij is trouw;
  en geloof in Zijn liefde ook voor jou.
  En ik prijs de grote naam van Jezus,
  prijs de Heer”Hij heft mijn hoofd omhoog,
  prijs de rots van mijn verlossing al mijn dagen heeft Hij in Zijn hand.
  O hart vol angst, wat buigt je neer?
  Bedenk in tijd van beproeving des te meer;
  geef Hem je zorgen , want Hij is trouw;
  Jezus zelf Hij zorgt voor jou.

  Veilig veilig, veilig rustend in uw armen, Heer.
  al mijn dagen heeft Hij in Zijn hand.

  ja je bent nu op de helft van de chemo.
  het gaat allemaal snel die tijd.
  maar het lied hierboven geeft je weer nieuwe kracht om de kuren te doorstaan.
  lieve Annet Maandag om 5 uur kom ik je halen.zoals afgesproken.
  en met Jan even een afspraakje maken
  voor de klusjes .dan is dat ook weer geregeld,
  Welterusten slaap lekker. ik denk aan jou! en ik bid voor jou! Hanneke van der Meij
  en ik zie jeZondag

 5. Hermien says:

  Hoi lieve Annet,
  Even weer op visite bij je blog..
  Bijzonder dat het zo goed verliep… al weet ik nu ook al dat het niet zo bleef…
  Toch fijn dat je gewoon je ding mag blijven doen als je dat wilt en kunt….
  Ik ben wel benieuwd wat de chemo met je tumor heeft gedaan…maar dat laat je ons vast wel weten….
  Een virtuele knuffel van mij!! ((((huggg))))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.