week3 na 2e chemo

De derde week na de 2e chemokuur alweer. Aanstaande maandag krijg ik alweer mn 3e kuur. We mogen weer opnieuw met dankbaarheid terugzien op een goede week. Ik kon zelfs wat meer activiteiten doen dan de vorige periode maar wel gedoseerd met rustpauzes Ook ben ik Maandag, Dinsdag en Donderdag weer naar Haagwijk geweest om weer een paar uurtje s in de linnenkamer te assisteren en met mn collega s gezellig koffie te drinken. Woensdagmiddag om 4 uur heefd Ineke v Lelyveld me opgehaald om gezellig bij hen thuis te komen eten We hebben weer eens gezellig bij gepraat over het verloop van mn ziekte de tijd die nog voor me ligt over het wel en wee in onze gemeente en onze familie ik heb een mooi fotoboek bezichtigd over hun reis door Nieuwzeeland waar ze een tijdje geleden geweest zijn i.v.m hun 40 jarig huwelijk Na het eten Hebben we samen nog een film gekeken die we ook gezien hebben met het vrouwenweekend vorig jaar Genietend mocht ik daar weer op terugzien s avonds half 10 was ik weer thuis gezellig door haar thuisgebracht Donderdagmiddag kwam Liane Kompier gezellig op bezoek met mooie paarse chrijsanten en wat boodschapje s Later kwam Hellen Kerkvliet ook nog met een leuk presentje een lepeltje van het Corry ten Boomhuis Hellen heeft in mn tuin het nodige bijgesnoeit en we hebben gezellig pannekoeken gegeten vrijdag een lekker lui dagje mn bed verschoond een was gedraaid en opgehangen weer wat kaarten geschreven gerust s avonds ben ik gezellig naar Piet en Sophie Schuil geweest om weer een heleboel meeleefmailtje s die ik had opgeslagen uit te printen Want ik had even de behoefte om eruit te zijn en had meteen ook een activiteitje Vanmorgen heb ik zelf wat boodschappen gedaan ook om er even uit te zijn en smorgends is het nog rustig in de winkel Zo had ik weer een uitje verder voelde ik me zo goed dat ik zelf mn huis weer eens helemaal doorwerkte gedoseerd en in etappe s ertussendoor weer wat drinken en weer een kaartje schrijven aan iemand en zo heb ik bijna mn lijst mensen weer doorgewerkt wat mij weer een voldaan gevoel geefd voor het eerst na 8 weken weer eens zelf mn huis gezogen dat ook om lichaamsbeweging te hebben straks nog even naar de brievenbus om weer wat kaarten te posten en zo rommel ik maar door Ik merk dat ik per drie weken in de 2e en derde week meer kan hebben dan in de eerste week Maar ik moet me wel in acht blijven nemen Mn haar ben ik nu bijna helemaal kwijt er zit nog een dun laagje als ik onder de douche vandaan kom ziet mn hoofd er net zo uit als 50 jaar geleden ik kan er zo een leuke babijkrul in kammen want dat beetje haar zit nog vast op mn hoofd nu heb ik nog wat leuks te delen wat mij erg bemoedigd In de tuin van woonzorgcentrum Haagwijk waar ik al weer 30 en een half jaar werkzaam ben staat een hele grote boom die was zo uitgegroeid en in jaren nooit gesnoeit de laagste takken hingen en lagen met hun uiteinden op de grond je zou er zo een hutje van kunnen bouwen In het vroege voorjaar is de boom zo drastis gesnoeit je zag letterlijk alleen maar een kale geraamte bestaande uit de stan en de dikste takken en een enkel dun takje het leek erop dat het met de boom einde verhaal was zo doods zag hij eruit maar nu is hij weer helemaal aan het uitlopen en heefd weer een groene bladertooi met een mooie kruin bovenin snoeien doet groeien als ik door deze periode van chemokuren heen ben en de operatie heb gehad dan heb ik het idee dat er in mijn leven ook de nodige dingen veranderd zijn ik heb in mn behandelwijzer die ik van het zh heb gehad dat een maand na de laatste chemokuur mn haar weer gaat groeien dan heb ik hopenlijk met de kerst weer een kort koppie en met mn verjaardag weer een leuke krullenkop hebben of ik het weer laat groeien totdat ik weer een paardestaart heb misschien wel misschien niet het hangt er vanaf als ik zo grijs word als een duif dan laat ik het denk ik kort of een pagekoppie Plannen en afspraken maken dat durf ik nu wel een beetje te doen maar met een slag om de arm want de volgende kuren kunnen ook een ander verloop hebben Ik ga me nu oppeppen naar de derde kuur Ik heb ook weer een lied op mn hart die ik graag met jullie wil delen Want een ieder krijgt toch kracht naar kruis

NOOIT MEER ALLEEN lied 698 uit de bundel Opwekking

Ook al gaat mijn weg door een diep dal van duisternis heen , Uw liefde drijfd de angst uit in mij. Ook al loop ik vast , overvallen door een hevige storm, ik keer niet om want u bent nabij.

En ik vrees geen gevaren meer, met mijn God steeds aan mijn zij. Voor wie zal ik nog vrezen? Hij is toch bij mij? Hij is toch bij mij?

refr

Nooit meer nooit meer alleen loop ik door de stormen heen Nooit meer nooit meer alleen op de berg of in de dalen Nooit meer nooit meer alleen Heer U laat mij nooit meer alleen.

En ik zie al de glans, in de verte, van het stralende licht, dat schijnt voor elk die volhoud en wacht, Maar tot aan die dag dat de schepping wordt bevrijd van de pijn, is U te kennen al wat ik wil.

En ik vrees geen gevaren meer, met mijn God steeds aan mijn zij. Voor wie zou ik nog vrezen? Hij is toch bij mij? Hij is toch bij mij?

refr Nooit meer nooit meer alleen

Ja ik zie al de glans, in de verte, van het stralende licht, dat schijnt voor elk die volhoud en wacht. Maar tot aan die dag dat de schepping wordt bevrijd van die pijn, blijf ik U prijzen blijf ik U prijzen.

refr Nooit meer nooit meer alleen .

naar ps 23 vs 4 , ps 27 vs 1 , Spreuken 4 vs 18

1Johannes 4 vs 18

Hartelijke groeten heel veel liefs De Here Bevolen

Annet v.d.Meij

This entry was posted in Annet. Bookmark the permalink.

4 Responses to week3 na 2e chemo

 1. hanneke van der meij says:

  Lieve Annet,
  Wat een bemoedigend verhaal.,prachtig van die boom.
  ik hoorde van Ineke hoe gezellig jullie het hebben gehad.
  ze heeft ons vrijdagavond ook uitgenodigd als troost.(het zijn zulke schatten )
  omdat ons weekje niet door kon gaan ivm mijn enkelverstuiking.
  gelukkig is hij niet gebroken. maar ik ben voor 2 weken ingetaped,
  en daarna kijken ze of het weer ingetaped moet worden,of gegipst of het kan zo verder genezen.
  mijn pijn is gelukkig wel goed te dragen.
  ik heb zelfs even de fietst geprobeerd.om een boodschapje te doen.
  ja dat moet toch ook gebeuren,het eten moet op tafel en ben echt aan het doorzetten om zo snel mogelijk zelf weer te kunnen functioneren..

  maar ik moet mijn grens weten en aangeven volgens de dokter.
  bij de au grens ben ik al te ver gegaan. dus ga ik even een uurtje met mijn pootje omhoog.
  en dan doe ik meteen mijn handen omhoog om de Here te lofprijzen.
  alles in 1 keer toch!!!.
  komt je moeder zondag weer?voor de derde kuur? ik hoor het wel ,ik hoop dat het deze keer ook weer goed mag gaan daar hopen en bidden we voor
  ik probeer dan ,als je er zin in hebt even langs te komen,ook om jou even te knuffelen.dat heb ik zo gemist!hahaha.
  Lieve Annet fijn dat je een week achter de rug hebt waarin iedereen je zo opvangt en dat je zelf ook al weer wat kan doen.
  mooi he dat lied wat je deze week weer zo bemoedigd zelfs al ga ik door een dal.die zet ik zo even knal hard aan.
  een dikke knuffel van je zusje en vriendin Hanneke

 2. Joke Zomer says:

  Ha lieve Annet,

  Fijn je te lezen..
  Fijn om zo te weten dat het je goed gaat zo tussen de kuren door..
  Je beelden uit de natuur gebruiken kan om Gods grootheid te zien, en er moed uit te halen in je eigen leven..
  Ik ben heel benieuwd hoe je volgende kuur verlopen zal..
  En zoals je zelf ook schrijft , hoe alles na de kuren zal gaan verlopen..
  Ook met je haar, iets wat zo enorm afwezig is nu…
  Haar, het is best een heel persoonlijk iets, een deel van je uiterlijke identeit…
  En hoe het ook allemaal zal gaan verlopen, God zal er steeds bij zijn..
  Heel bemoedigend je lied ook..
  Bekende woorden, bekende klanken, en steeds weer bepalend voor je leven hier en je uiteindelijke doel…
  Hier hebben we het goed.
  Lekker druk met kids en kleinkids, want Louisa is al een aantal keren met de meiden hier geweest deze week..
  Samen met de jongsten dingen ondernomen…
  Heel gezellig en fijn dat het kan omdat ze zo dichtbij woont..

  Ik wens je een hele goede zondag ..
  Heel veel lichamelijke en zeker geestelijke kracht voor de komende week..

  Liefs uit Hardenberg van de floralaan bewoners…

  liefs je zus Joke

 3. Bror says:

  Há zus,
  We hebben je log gelezen. Wij hopen en bidden dat jouw plannen en verwachtingen voor de toekomst overeen komen met de plannen van Hem (Zijn plannen falen niet, toch?).
  Wij zitten momenteel bij Herman in Hvide Sande. We kamperen op een mooi plekje midden tussen de duinen en genieten van het samenzijn met Hörmie. Ontvang de hartelijke groeten van ons allemaal. H+B+H+J+H+ronja

 4. Joke Zomer says:

  Ha lieve Annet,

  De tweede dag van de week zit er weer op..
  Ben heel benieuwd hoe jou dag is gegaan vandaag…
  We denken veel aan je..
  Veel liefs en Gods Vaderhanden rondom jou

  Hartelijke groeten je zus Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.