twee en een halve week na de laatste bestraling

Het is al weer 2 en een halve week geleden dat ik de laatste bestraling kreeg.

Het gaat op dit moment met mij de goede kant op de zere plek op mn borst geneest langzaam ook heb ik nog wel eens last van mn oksel waaruit de poortwachterklier is verwijderd ik vraag me af hoe lang dat nog gaat duren ik zou toch wel graag mn rechterarm weer volledig kunnen gebruiken.

In mn eigen huis doe ik alles weer zelf binnenkort ga ik ook weer eens proberen of ik mn ramen weer eens zelf kan zemen

Vrijdag 27 Jannuari moet ik naar de bedrijfsarts ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen maandag 30 Jannuari moet ik weer naar het zh voor een nacontrole dat zal dan elke drie maanden gaan gebeuren later een keer in het half jaar

Mn haar is ook weer aardig gaan groeien over enkele weken zal ik mn pruik niet meer hoeven te dragen in huis laat ik hem al veel af maar als ik de deur uit ga dan doe ik hem wel op ik vind mn haar nog te kort om hem nu helemaal af te laten ik lijk net op een jongen zo en ik vind het ook wel koud zonder pruik een koud hoofd en koude oren ,

Vorige week was ik een week bij Mamma in Gramsbergen geweest het was ondanks onze handicaps best wel heel gezellig Mamma zit momentheel met een gebroken enkel in het gips in een rolstoel maar over 5 dagen krijg ze loopgips dat zal voor haar wel weer wat makkelijker zijn ze heefd hulp in huis dus ik hoefde niet veel te doen toen ik bij haar was alleen even een paar keer op de fiets naar de supermarkt voor wat boodschappen s avonds de gordijnen dichtdoen s morgens weer openschuiven de friese klok optrekken en zelf scharrelde ze in de rolstoel wat in huis rond kon makkelijk bij het fornuis kookte zittende het eten s s s s avonds deden we een rummicupje of een triomino tje vrijdagmorgen zijn we samen met Berendien in Hardenberg wezen winkelen en heb ik mn garderobbe weer eens wat uitgebreid er was opruiming en we konden heel voordelig slagen

Verder is tante Dorreth mn moeders oudste zuster op bezoek geweest en er was wat aanloop van buren en kennissen kregen bezoek van de wijkouderling en hadden een leuke leerzame avond een heel intressant gesprek we hebben de foto s van Afrika bekeken de plaatsen waar Mamma samen met Harmien een vriendin van haar 6 weken zijn geweest en heb verschillende keren weer mogen genieten van haar verhalen en de foto s woensdagmiddag ben ik bij Joke mn oudste zus geweest wat heel gezellig was ze kwam me halen met de auto en bracht me tegen de avond weer terug

Zondags met Freek en Klaasje de buurtje s meegefietst naar de kerk maandag kwam Hermien me weer halen en reed ik met haar mee naar Lelystad daar stapte ik weer op de trein zo ben ik de heenweg ook gekomen het is wel handig hoor vanuit Leiden rechtssreek naar Lelystad en weer terug en ik hoefde maar 10 minuten op de bus te wachten toen ik weer in leiden terug was

Maandagavond toen ik net terug was kwam Heleen me halen ik had met haar nog een eetafspraak staan dus ik kon meteen weer ergens aanschuiven

Dinsdag ben ik weer eens voor een paar uurtje s naar mn werk gegaan en donderdag ook en verder ben ik de nodige afspraken weer gaan neerzetten eind februari een weekeind naar Het Brandpunt voor een conferentieweekeind onderwerp Gods nabijheid in jou leven een mooi passend onderwerp wat de afgelopen tijd betreft 21 april de nederland zingt dag 4 Februari een weekeind naar Oom Jan en Tante Nel in Doorn even lekker weer wat dingen om naar uit te kijken afgelopen week naar de fietsenmaker geweest voor een andere nieuwe Spartamet die ik heb was aan vervanging toe die word straks ingeruild van de zomer had hij het er al over maar toen stond mn hoofd daar niet naar die zat toen vol ziekenhuis sores

Vrijdagochtend ben ik weer gezellig met Hanneke mee geweest naar het Boogertkoor in Rijnsburg

Verder leef ik weer toe naar mn verjaardag 11 Februari ben nu druk met uitnodigingen bezig het word 19 Februari gevierd in het kerkelijk centrum na de dienst maar ik ga de uitnodiging ook op mn blog zetten voor mensen die belangstellig hebben

Vanavond heb ik een verjaardag en ik moet me nog voorbereiden voor morgen als ik weer met de ZEMG speel in de kerk

Maandag heb ik weer een uitvoering met de zaaijers in Overduin in Katwijk

In de voorbereidings tijd voor mn verjaardag heb ik deze psalm op mn hart:
Ps 68 oudeberijming gereformeerd psalmboek

Maar t vrome volk in U verheugd,
Zal huppelen van zielevreugd
Daar zij hun wens verkrijgen .
Hun blijdschap zal dan onbepaald
Door t licht, dat van zijn aanzicht straalt,
Ten hoogsten toppunt stijgen.

Heft Gode blijde psalmen aan;
Verhoogt verhoogt voor hen de baan.
Laat al wat leeft hem eren,
Bereidt de weg in Hem verblijd,
Die door de vlakke velden rijdt.;
Zijn naam is Heer der Heren.

Springt op van vreugd, verheft zijn lof,
Die daar Hij woont in t hemelhof,
Een vader is der wezen;
Die weduwen haar recht verschaft,
Die streng haar onderdrukkers straft
En voor zijn wraak doet vrezen;

Een God, die zet uit mensenmin
d’Onvruchtb’ren in een huisgezin,
en om zijn macht te tonen
gevangenen uit de boeien redt,
maar die verlaters van zijn wet
doet in het dorre wonen.

Geloof zij God met diepst ontzag
Hij overlaat ons dag aan dag
Met zijnen gunstbewijzen.
Die God is onze zaligheid.
Wie zal die hoogste majesteit
Dan niet met eerbied prijzen

Die God is ons een God van heil
Hij kent zijn goedheid zonder pijl,
Ons t eeuwig zalig leven
Hij kan en wil en zal in noodt
Zelfs bij het naderen van de dood
Volkomen uitkomst geven.

Hartelijke groeten heel veel liefs de Here bevolen Annet v.d.Meij

This entry was posted in Annet. Bookmark the permalink.

2 Responses to twee en een halve week na de laatste bestraling

 1. Janny Spaargaren says:

  Lieve Annet,
  Fijn weer zo’n positief bericht van je te horen. Ook dat je een goede tijd bij je moeder gehad hebt en weer zoveel aan kan. Ik was weer blij je op het zangkoor te zien en hoop dat je a.s. maandag weer fijn mee kan zingen en fluiten. Tot dan!
  Gods zegen en kracht toegewenst,
  Janny

 2. hanvandermeij says:

  Ja Annet. morgen kom ik je weer halen om zo half tien.(als ik me niet verslaap)
  je side twee en een halve week na de bestraling is niet meer zo druk bezocht.
  ik denk dat de mensen je gevolgd hebben en je wilde bemoedigen in die zo moeilijke tijd. maar nu gaat alles weer zijn gangetje en we zijn heel dankbaar dat het zo goed met je gaat.
  je pakt je leventje weer langszaam aan weer op. ik ben benieuwd hoe het met de bedrijfarts is gegaan maar dat hoor ik morgen wel.
  we loven en prijzen Hem en dat gaan we morgen weer doen door te zingen
  lieve Annet sterkte en liefs ik nu ga eten , en straks mijn kleinzoon uit school halen.
  dikke knuffel en tot morgen Hanneke van der Meij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.