even de laatste berichten over mij

afgelopen donderdag ben ik weer naar het ZH geweest voor de uitslag van de scan die is gelukkig positief prijs de Heer de tumor is weer gekrompen en is nu 15 mm verder wat het voor mij wat informatiegebeuren vrij pittig voor mijn doen Helaas ben ik op dit moment niet in staat om dat allemaal te vertellen daar bij mij de stoppen even zijn doorgeslagen en ik het even niet allemaal op een rij heb tot mn spijt moet ik jullie meedelen dat ik er op het gebied van ziekenhuis er even doorheen zit vraag me dan ook even niks want ik weet het niet meer wel probeer ik de gewone dingen op te pakken wat ik tenminste wel kan en gebruik zonodig nervovit een rustgevend middeltje op kruidenbasis wat ik bij de drogist heb gehaald ik was vandaag begonnen aan mijn verslag week 3 na laatste chemo maar ik werd er zo vaak uitgehaald door de telefoon dan weer door de voordeurbel zodat toen ik weer voor de zoveelste keer mn laptop moest wegzetten met het snoer achter mn voet bleef haken waardoor het snoer losraakte daardoor was ik alles kwijt een hoop werk voor niks dus dat laat even op zich wachten totdat ik weer in wat rustiger vaarwater zit op dit moment is iedere storing van buitenaf er een te veel Hartelijke groeten heel veel liefs Annet v.d.Meij

This entry was posted in Annet. Bookmark the permalink.

4 Responses to even de laatste berichten over mij

 1. geertje says:

  ach, Annet wat jammer dat je er nu even door heen zit. doe het maar rustig aan op jouw manier dan komt het allemaal wel weer goed.
  dag lieverd, een dikke kus van mij, Geertje

 2. mama says:

  Dag Annet , Van mij ook even een reaktie op je laatste korte verhaal, Ja meisje dat valt nu wel tegen allemaal, en het is ook niet nodig dat je alles helemaal weergeeft hoor.
  Gelukkig dat Ineke erbij was en zij heeft het wel verteld voor de tel . het kost jou nu wel veel spanning , ik hoop dat je hier nu ook sterker van word, je houd je steeds zo flink Annet daar heb ik veel respect voor .
  vandaag hebben we dus mn verjaardag in de zaal van de kerk gehouden, het was heel gezellig ze waren er allemaal , we hebben jou echt gemist Annet , volgend jaar hopen we dv. dat jij ook weer van de partij mag zijn .
  morgen hoop ik je weer even te bellen!
  we zijn nu wel een beetje moe!
  Annet sterkte meisje we blijven voor je in gebed. liefs mama!!

 3. Joke says:

  mooi dat er positieve berichten zijn na de kuren
  zij hebben hun werk gedaan
  daarmee is een spannende periode afgesloten en valt er ook spanning van je af
  juist door het wegvallen van die spanning komen er andere spanningen naar voren
  en het is helemaal niet gek dat die je van de wijs brengen
  zodat je snel van je apperepo af bent
  laat het rusitg over je heen komen
  neem je tijd
  en neem je rust
  alles komt op Zijn tijd goed
  rust en regelmaat die je er nu wilt laten zijn
  zijn van levens belang om juist deze periode van afwachten te doorleven
  je doet het goed lieve dappere zus
  juis ook doordat je aangeeft dat kleine gewone zaken voor jou op dit moment enorm storend kunnen zijn in het opbouwen van je dagelijkse ritme
  ook omdat je nog steeds in afwachting bent van afspraken die nog niet vastgelegd zijn
  terwijl ze zeker komen;
  de defenitieve datum van je operatie is de grootste onzekere “stoorzender”
  die stoorzender kan niemand wegnemen dan de planners van het ziekenhuis
  en zij zijn juist ook weer afhankelijk van zoveel andere patienten die ook op de lijsten staan om ingedeeld te worden
  kleine stoorzenders van andere niveaus verwarren jou nu eerder en dat is helemaal niet zo raar
  neem jezelf dat niet kwalijk
  dan ga je jezelf in de weg zitten
  voel je er niet schuldig over hoor
  het is goed dat je ook hier die dingen aankaart
  zodat alle lezers kunnen weten dat onverwachts zonder mailing of schriftelijke afspraak, jou bellen of bezoeken, je in jou evenwicht evenwicht kan verstoren…

  Ik wens je Gods rust en vertroosting toe in deze dagen
  Alle stilte die je nodig hebt, bij Hem…

  Heel veel liefs je zus Joke

 4. Hermien says:

  Hi zus kalm an joh breek nou niet op het laatste moment je benen….
  Kan me helemaal indenken dat je nu zo reageert!
  Het valt allemaal gewoon even tegen en het word nu ook gewoon even te spannend allemaal. Er is een hoop te verwerken er gaat nog een hoop komen dus logisch dat je even in elkaar kakt.

  Dappere zus grote strijdster je krijgt een welverdiende dikke knuffel….
  gelukkig is er virtueel geen virussen overdraagbaar want er zweeft hier wel het een en ander rond.

  KNUFFOLLLL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.