ook 6e en laatste kuur goed doorstaan

We mogen opnieuw de Here danken en lofprijzen!! De chemokuurperiode zit erop en ik hoop dat ik de komende dagen ook goed mag doorkomen.  Uit de MRIscan is eruit gekomen dat de tumor is geslonken, hij was tussen 2 en een half en 2 cm. Na de MRIscan van 15 aug was ie ruim anderhalve cm. Daarna heb ik nog drie chemo s gehad. Mogenlijk dat hij opnieuw geslonken is,  dat betekend hoe meer geslonken hoe lichter de ingreep. Dat geeft de burger moed. Blijf voor me bidden voor geestelijke rust. Ik ben ook maar een mens met gebreken en zie best wel tegen de operatie op, en ben een beetje bang voor de narcose.  Het is voor het eerst van mn leven dat ik onder het mes ga,  het is eigenlijk voor mij een zwart gat, wat ik maar gauw achter de rug wil hebben. Zelf blijf ik ook in gebed om rust.  Als ik me morgen nog goed voel dan komt er nog weer een weekverslag en anders word het een dag of wat uitgesteld

Bedankt voor jullie gebeden en hartelijke lieve groeten van Annet v.d. Meij

This entry was posted in Annet. Bookmark the permalink.

7 Responses to ook 6e en laatste kuur goed doorstaan

 1. marion smit - v.d.meij says:

  lieve Annet, gefeliciteerd dat de chemo klaar is! Geweldig hoor.

  Nu aansterken voor de volgende fase.
  Wij blijven voor jou bidden.

 2. gerrie says:

  hallo Annet;
  wat hebben wij een grote GOD.
  geweldig dat GOD je er zo fantastisch doorheen heeft geholpen.
  ook zal HIJ je bij je operatie terzijde staan.
  wij blijven voor je bidden.
  GODS rijke zegen toegewenst;
  groetjes,
  Gerrie

 3. Joke Zomer says:

  Ha lieve Annet

  fijn dat je ook de zesde en laatste kuur zo goed hebt doorstaan..
  hoop dat je deze dagen van na de kuur ook de energie mag ontvangen om snel te herstellen van de chemo
  naast alle ander emotionele dingen die er zoal op je afkomen
  en die zijn er zeker
  Gods is bij jou
  zo als Hij ok bij al de andere is die nu afscheid nemen van iemand die een groot deel van hun leven kleurde

  dat je tegen de operatie opziet is helemaal niet vreemd
  je weet het al van te voren dat je geholpen wordt
  en dat maakt het niet eenvoudig
  probeer het een beetje van je af te zetten
  zelf ben ik een keer onder narcose geweest
  het feit dat het toen allemaal onverwachts kwam
  zorgde ervoor dat ik zeker geen spanning kon opbouwen
  dat heeft zeker ook meegewerkt dat ik ook ontspannen weer uit de narcose kwam
  blijf steeds opnieuw je spanningen voor Gods troon leggen
  Hij neemt ze op zich
  omdat Hij ze eerder al voor jou gedragen heeft in Getsemane
  Hij kent en weet precies wat je doormaakt
  breng alle zorg en spanning bij Hem
  wij zullen hier blijvend voor je bidden dat je onspanning mag vinden in Hem

  narcose is naast dat het een donker gat is
  ook een middel om je verder te helpen in je genezingsproces
  een middel wat nu noodzakelijk is voor jou
  samen met Hem kan je over dat grote zwarte gat heen springen
  samen met Hem ga je over die ‘hoge berg’
  zijn stok en staf beschermen en vertroosten je
  Hij, Jezus zelf is de brug die er is over en door de narcose heen
  vertrouw daarop
  want Hij heeft die brug al lang geleden voor jou gebouwd
  loop er over
  je zal er zeker niet doorzakken
  want God is zo trouw
  Hij heeft is nooit een van Zijn beloften
  niet nagekomen
  dus Hij zal ook nu naar jou toe
  al Zijn beloften waarmaken

  Heel veel sterkte hierin

  liefs je zus Joke

 4. Marjolein de Mik says:

  Hoi lieve zuster,
  Ik ben blij om te horen en te zien dat je de 6e chemo-kuur goed doorstaan hebt. Ik bid zeer regelmatig voor je, juist nu, met een operatie in het vooruitzicht. Ik heb echt bewondering voor je dat je op God blijft vertrouwen en Hem blijft zoeken in gebed. Naast natuurlijk volledige genezing, bid ik ook voor je, dat wat er ook gebeurt je het zicht blijft houden op de hoop die voor Gods kinderen klaar ligt; een eeuwige toekomst. “Ren als de atleet die wint, om de onvergankelijke erekrans. 1Kor.9:25” En: “Het komt aan op de standvastigheid van de heiligen, die zich houden aan Gods geboden en aan de trouw van Jezus. Openbaringen 14:12”. Ik hoop echt dat je ondanks de strijd die je meemaakt, dicht bij God blijft, want daar gaat ‘t om. Ik bid je heel veel moed, kracht en innerlijke rust toe in de komende tijd en vooral ook als de operatie gaat plaatsvinden.
  Marjolein

  • Teuny Veen-Dubbeld says:

   Wat geweldig Annet, dat je 6 chemokuren achter de rug hebt en dat je zo vol goede moed bent!
   Mooi om te lezen dat je familie zo trouw voor je bidt. Het gebed is het belangrijkste instrument dat wij van onze Vader in de hemel hebben gekregen om door Hem elkaar bij te staan.
   heel veel sterkte voor de operatie.
   Wij bidden voor je hier in Ede. lieve groeten, Teuny Veen, (schoon)moeder van Jan-Pieter en Louisa

 5. Hanneke van der Meij says:

  Lieve Annet,
  Ja ik had je al een bericht toegezonden maar door een of andere oorzaak is hij opgelost.
  dus maar weer even opnieuw geprobeerd.
  Zondag is het je gelukt om toch te komen naar de dienst.
  Fijn dat je Moeder er ook bij kon zijn.
  en dat ze aan het avondmaal zich voorstelde om het mee te vieren.
  is ze weer goed thuis gekomen?
  gelukkig is het eind in zicht de chemo’s achter de rug en nu maar op krabbelen.
  Heerlijk dat je al je vertrouwen op de Here stelt.
  en dat je er zo doorheen gedragen wordt.
  het is heel bijzonder.
  en nu op naar de operatie’s
  daar zie je eigenlijk het meeste tegenop.
  maar joh je krijgt een roesje en merkt er niets van.
  maar het is natuurlijk nieuw voor je.
  ik had voor 1 en een half jaar ook de kriebels.
  maar er was zo voor mij gebeden dat ik er eigenlijk helemaal niet meer tegen op zag.
  en al die complicatie’s die ik daarna kreeg, ik was heel rustig en vredig.
  ik vond alles best, ik kon me volledig overgeven aan God Hij was zo dichtbij, ik werd er blij van.
  stel je vertrouwen op de Here God.
  want in Zijn hand ligt heel je levenslot.
  Hem heb ik lief ,zijn liefde woont in mij
  ‘k zie naar Hem op want Hij is mij steeds nabij !
  Ik hoor je nog wel Je bedje staat na de operatie klaar hoor.
  gaan we weer lekker samen zingen.
  en lof prijzen.
  liefs van Hanneke van der Meij

  en dat bidden we ook voor jou.

 6. louisa says:

  Hoi Zus,

  Nou fijn dat je chemo’s achter de rug zijn. En nu de operaties. Begrijpelijk dat je daar tegen op ziet. Wij zijn in de gezegende onstandigheden dat een operatie nog nooit eerder nodig was. Ik bid je de rust van je hemelse Vader toe.
  liefs uit Lelystad Louisa en Jan-Pieter en kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.